Konukoğlu, “Eğer bu ligde VAR sistemi olsaydı şu anda puan durumunda farklılıkların olacağı net bir şekilde görünürdü” dedi.   

Konukoğlu, “Bu sezon hakemlere dikkat etmek gerekiyor, Denizlispor maçında net bir penaltımız verilmedi. Bunu da gördüğümüz zaman insan biraz da adalet diyor. Süper Lig de olan VAR sisteminin mutlaka bu ligde de olması gerekiyor. Eğer bu ligde VAR sistemi olsaydı şu anda puan durumunda farklılıkların olacağı net bir şekilde görünürdü. Bizim kaçıncı kaybımız. Hadi hakem görmedi diyebilirler ama bu hep mi Gazişehir Gaziantep’in pozisyonlarını görmüyorlar. Diğer takımlarda görüyorlar da neden bizde görmüyorlar. Bakıyorsunuz en son İstanbulspor maçı bu adam kaç aydır maç yönetmemiş ama benim maçıma veriliyor. Denizlispor maçının hakemi yine öylesine, bu takımın biri ikinci biri de üçüncü böyle bir maça ceza almış hakemi veriyorsun. Kritik maçlara vereceğiniz kişiler çok daha önemli ve gerçekten gördüğünü çalan hakemler olması lazım. Ben adalet diyorum, başka hiç bir şey istemiyorum. Onun için adaleti temin edebilmek içinde gözden kaçanları görebilmek adına mutlaka VAR sisteminin bu ligde olmasını ısrarla söylüyorum. Bu ligde VAR sistemi bu sezon olmadıysa da gelecek sene mutlaka olması lazım” diye konuştu.

“HEDEFİMİZ DİREK ÇIKMAK”

Hedefinin ilk iki içinde Süper Lig’e çıkmak olduğunu söyleyen Konukoğlu, “Bu futbol her şey olabilir ama önemli olan ilk etapta yukarıya çıkmaktır. Ben asla Play Off oynamak istemiyorum. Öyle bir durum olacağını da düşünmüyorum ama olur ya oraya kalırız buradan da çıkarız” dedi.

“YETER Kİ KENETLENELİM”

Gaziantep’i ve taraftarları çok sevdiğini dile getiren Konukoğlu sözlerini şöyle sürdürdü;  “Tek taraflı sevgi olmaz nasıl ben taraftarlarımızın hepsini seviyorsam onlarda bizi seviyorlar. Biz biriz çünkü bizim hepimizin amacı bir tane bu şehrin başarısıdır. Gazişehrimizin Süper Lig’e çıkması bu şehrin yeniden Türkiye ve Avrupa’ya adını duyurması demektir. Bunu birlikte başaracağız ve bunun için de hepimizin kol kola girmesi gerekiyor.”

BÜLTEN