TFF 1. Lig’de teknik direktör değişimi erken başladı. Son olarak ligin 6. Sırasında bulunan GazişehirGaizantep’te Yalçın Koşukavak’ın görevine son verilmesi ile 7 haftada 4 takım teknik direktör değişimi yaşadı.

TFF 1. Lig’de teknik direktör değişimine giden ilk takım Karabükspor oldu. Ligin son sırasında bulunan ve sadece 1 puan alabilen Karabükspor, henüz 4. haftada Fikret Yılmaz ile yollarını ayırdı. Karabük temislcisi sonrasında Levent Açıkgöz ile anlaşsa da bu değişim, takımın ligin dibinden çıkışını sağlayamadı.

Ligin 6. haftasına gelindiğinde ise ikinci teknik adam değişimi Adanaspor’da yaşandı. Turuncu beyazlılar, ligdeki kötü sonuçların ardından Cihat Aslan ile yollarını ayırdı. Adana temsilcisi Cihat Aslan’ın yerine Coşkun Demirbakan ile anlaştıktan sonra sezonun ilk galibiyetini Giresunspor karşısında aldı.

TFF 1. Lig’in 7. Haftasına ise 2 takım teknik direktörleri ile yollarını ayırdı. Giresunspor, Metin Diyadin ile yolları ayırdıktan sonra henüz yeni bir teknik adamla anlaşma sağlamadı. Karadeniz temsilcisi ligde 12 puan ile 5. sırada bulunuyor. 

Aynı hafta teknik direktörünü değiştiren bir başka takım ise Gazişehir Gaziantep oldu.  Yalçın Koşukavak ile yollarını ayıran Antep temsilcisi ise Giresunspor’un 1 puan arkasında 6. sırada yer alıyor.

BÜLTEN