GTO heyeti 41 Meslek Komitesinden alınan geri bildirimler neticesinde hazırladığı "sektörel sorunlar, çözüm önerileri ve beklentiler" raporu hakkında Milletvekilleri ile istişarelerde bulundu.

GTO heyeti, Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım ve Meclis Başkanı Hilmi Teymur önderliğinde Gaziantep Milletvekillerini TBMM'de ziyaret ederek, salgın sürecinde, sahada yaşanan sorunlar ve çözüm önerilerine yönelik istişarelerde bulundu. TBMM'de gerçekleştirilen toplantıya AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Ahmet Uzer, Mehmet Erdoğan, Nejat Koçer, Ali Şahin, Derya Bakbak, Sait Kirazoğlu, Müslüm Yüksel'in yanı sıra MHP Milletvekili Sermet Atay katıldı.

Konuya ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yapan GTO Başkanı Tuncay Yıldırım, 'GTO Heyeti, Gaziantep AK Parti ve MHP Milletvekilleri ile ortak toplantı gerçekleştirdi. Gaziantep Milletvekilleri; Sermet Atay, Derya Bakbak, Mehmet Erdoğan, Mehmet Sait Kirazoğlu, Nejat Koçer, Ali Şahin, Ahmet Uzer ve Müslüm Yüksel'in katıldığı toplantıda GTO üyelerini temsil eden 41 Meslek Komitesinden alınan geri bildirimler neticesinde hazırladığı "sektörel sorunlar, çözüm önerileri ve beklentiler" raporu hakkında istişarelerde bulunuldu' ifadelerini kullandı.