Mali Müşavirler Muhasebeciler Birliği Derneği Gaziantep Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nabioğlu Seminer ile ilgili şu açıklamayı yaptı: Mali Müşavirle Muhasebeciler Birliği Derneği, kurulduğu 1976 yılından bugüne kadar geçen 42 yıllık sürede Ülke ve halk yararını Ön planda tutarak, Gönüllülük esasına göre; Çağdaş demokratik yapısı, Sosyal sorumluluk ilkesiyle Muhasebe Mesleğinin ve Meslek Mensubunun saygın olması için çalışmış, Meslek mevzuatının oluşumunda Derneğimiz büyük görevler almış ve önderlik etmiştir.

Mali Müşavirler Muhasebeciler Birliği derneğinin 27.şubesi olan Gaziantep Mali Müşavirler Muhasebeciler Birliği Derneği dün olduğu gibi Bundan sonra da derneğimiz; Ülke, Meslek, meslektaş ve Bölgemizde sorunlarına Birinci derece duyarlı olup, Sorunların çözümü, Dile getirilmesi konusunda Basını ve meslektaşları yanına alarak Bölgemizde örgütlenip öncü olacaktır.

Mali Müşavirler Muhasebeciler Birliği derneğinin amacı 2262 üye,410 stajyere sahip sayısıyla büyük bir oda olan Gaziantep smmm odasına alternatif olma değil, Odanın yetişemediği ve eksik kaldığı konularda Üyelerimize bilhassa Eğitim konusunda yardımcı olmaktır.

İşte bu amaç doğrultusunda derneğimiz 26.Ekim 2018 Cuma günü Gaziantep Ticaret Odası toplantı salonunda saat 15 de sunumunu SMMM ve TÜRMOB eğitmeni NUSRET KURTOĞLU tarafından günümüzde çok güncel konu ve konuları işleyerek bilhassa TTK 376.maddesinde yer alan sermaye kaybı ve borca batıklık konusu işlenecektir. Seminerimize tüm işveren meslek mensubu ve halkımız davetlidir.

BÜLTEN