Özel Seçkin Koleji ana sınıfı öğrencilerinin, AKM Konferans salonunda düzenlenen yılsonu gösterisine, Özel Seçkin Koleji genel müdürü, idarecileri, öğretmenler ve en büyük heyecana sahip olan öğrenci velileri katıldı.

Özel Seçkin Koleji öğrencileri yıl boyunca yapmış olduğu çalışmaları sergilerken misafirler programı büyük beğeni ile izlediler.

Program, Özel Seçkin Koleji İlköğretim Okul Müdürü Eyüp YILMAZ’ın konuşması ile başladı.

Yılmaz:“ Her çocuk çok özeldir, her çocuk yeni bir heyecan ve yeni bir başlangıçtır biz öğretmenlere yeni hedeflere yol açan umuttur. Çocuklar ki yaşama sevincimizdir. Geleceğimizdir, cennet vatanımızı emanet edeceğimiz yegâne varlıklarımızdır. Çocuklar çiçekler gibidir, emek verirseniz, sevgi sunarsanız daha da açar, gelişirler. Başarı onlar için sevginin ve emeğin meyvesidir. Eğitim çocuğa bilmediğini öğretmek değil; yaşamasını öğretmektir ilkesinden yola çıkarak Özel Seçkin Koleji olarak ufacık bedenlere sığmış kocaman sevgi dolu kalpleri ve ışık saçan akıllarıyla bizlere bu güzellikleri yaşatan, yavrularımıza gelecekte başarılı ve sağlık dolu bir yaşam diliyoruz”.diyerek sözlerini bitirdi.

Program öğrencilerin bale gösterisi ile başladı. “ Yeşilçam klasikleri” adlı drama oyununu profesyonelce sergileyen öğrenciler izleyenleri büyüledi. Ritim- beden ve perkisyon çalışması ardından muhteşem halk oyunları oynayan öğrenciler heyecan ve coşkuyu velilerine bir arada yaşattılar. Tüm öğrencilerin koro çalışmasıyla ve Onuncu Yıl Marşını tüm izleyenlerle birlikte söylemesiyle program son buldu.

BÜLTEN