AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Nejat Koçer, Ahmet Uzer ve Mehmet Erdoğan, M. Sait Kirazoğlu, Derya Bakbak ve AK Parti Gaziantep İl Başkanı Mehmet Eyüp Özkeçeci, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ile birlikte Şahinbey Belediyesi’nin çalışmalarını yerinde inceledi. İlçenin farklı noktalarında yapımı devam eden ve tamamlanan projeleri gezerek inceleyen Milletvekilleri, Şahinbey’in projelerine tam not verdi. Milletvekillerine çalışmalar hakkında bilgi veren Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “Şahinbey için durmadan çalışmaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

ŞAHİNBEY'İ KARIŞ KARIŞ GEZİYORUZ

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Nejat Koçer, Ahmet Uzer ve Mehmet Erdoğan, M. Sait Kirazoğlu, Derya Bakbak ve AK Parti Gaziantep İl Başkanı Mehmet Eyüp Özkeçeci ile birlikte saha gezimize Şehreküstü Şıh Meydanı'ndan başladık. Saha gezimiz kapsamında İl Başkanımız, Milletvekillerimiz ve İlçe Başkanımız ile Mecidiye Han'ı, Güneş aşevi, Millet Kıraathanesi ve Yamaçtepe Bilim Kampı'nı ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında kendilerine bilgi verdik. Şahinbey için durmadan çalışmaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

TAHMAZOĞLU, ŞAHİNBEY’E YENİLİKLER KATMAYA DEVAM EDİYOR

Çalışmaları AK Parti Gaziantep Milletvekilleri ile birlikte inceleyen, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Mehmet Eyüp Özkeçeci, “Şahinbey Belediyemizin hizmete açacağı Yamaçtepe Tabiat Parkını gezdik.  Kısa sürede hizmete geçecek olan doğa harikasının şehrimize hayırlı olmasını diliyorum. Şahinbey ilçemize yenilikler katmaya devam eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

ŞAHİNBEY'DE YAPILAN BU HİZMETLER TAKDİRE ŞAYAN

AK Parti Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer, "Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu tarafından yaptırılan, ihtiyaç sahibi ailelerimiz için sıcak yemek verildiği, Güneş Mahallesinde 4.244 m² inşaat alanı üzerine kurulu Aşevini gezdik. İçerisinde sahaflar çarşısı, okuma merkezleri, kitapçıların ve çay bahçelerinin olduğu Mecidiye Han’ı gezdik. Millet Kıraathanesini gezdik. Bu güzel hizmetler için Başkan Tahmazoğlu ve ekibinin eline sağlık." ifadelerini kullandı.

ŞAHİNBEY MUHTEŞEM İŞLERE İMZA ATIYOR

Şahinbey Belediyesi'nin yapmış olduğu hizmetleri yerinde inceleyen AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, "Şahinbey Yamaçtepe’deyiz. Orman İçerisinde Bilim Kampı hazırlıklarını yerinde inceledik. İmar Yolları asfaltlanmış. Mecidiye Han Millet Kütüphanesi ve Şahinbey Şehreküstü Millet Kıraathanesin' de incelemelerde bulunduk. Her şey harika yapılmış. Bu güzel hizmetler için Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Tahmazoğlu ve ekibine teşekkür ediyorum." dedi.

HER BİR HİZMET İÇİN BÜYÜK EMEK HARCANMIŞ

Şahinbey Belediyesi'nin yaptığı çalışmaları yerinde inceleyen AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, Gaziantep Milletvekillerimiz ve İl Başkanımız ile beraber Şahinbey Belediyesi’nin projeleri ve hizmetlerini yerinde gezip bilgi alıp değerlendirdik. Yapılan çalışmalar için büyük emek verilmiş. AK Parti Belediyecilikte halka hizmet için durmadan dinlenmeden çalışmaya devam ediyor. Bu güzel hizmetler için Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Tahmazoğlu ve ekibine çok teşekkür ediyorum. hepsinin eline emeğine sağlık." açıklamasında bulundu.

MECİDİYE HAN'I TARİH KOKAN MEKÂN

Şahinbey Belediyesi'nin yaptığı çalışmaları yerinde inceleyen AK Parti Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak, "Şahinbey Belediyesi tarafından restore edilerek hizmete sunulan Mecidiye Han'ı inceledik. Burası her tarafından tarih kokan bir mekân. Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu ve ekibine teşekkür ediyorum" dedi.

ŞAHİNBEY GAZİANTEP'E BİR DOĞA HARİKASI KAZANDIRMIŞ

Şahinbey Belediyesi'nin yaptığı çalışmaları yerinden inceleyen AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Sait Kirazoğlu, “Şahinbey tarafından yaptırılan bilim merkezi ve macera parkını da içeren Yamaçtepe Tabiat Parkı kısa zaman sonra hemşerilerimizin hizmetinde olacak. Bu doğa harikasını şehrimize kazandıran Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve ekibine teşekkür eder çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.