Türkiye genelinde; okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liselerde okuyan yaklaşık 18 milyon öğrenci, karne alarak yarıyıl tatiline girerken, Gaziantep’te de 77 bini Suriyeli olmak üzere toplam 591 bin öğrenci karne alarak yarıyıl tatiline girdi. Şahinbey’e bağlı GTO Güzel Sanatlar Lisesi'nde yapılan karne dağıtım törenine katılan Gaziantep Valisi Davut Gül, öğrencilere karne ve kol saati dağıttı. Karne dağıtım töreni sonrası açıklamalarda bulunan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, başarılı olan 20 bin ortaokul ve lise öğrencilerimize de kol saati hediye ettiklerini belirterek “Şahinbey Belediyesi olarak eğitim ve başarıyı destekliyoruz. Bu güne kadar da karne alan tüm ilkokul ve ana sınıfında okuyan 112 bin öğrencimize beslenme kabı hediye ettik. Yine başarılı olan 20 bin ortaokul ve lise öğrencilerimize de kol saati hediye ettik. Burada bizim amacımız başarıyı teşvik etmek. Bu vesileyle karne alan tüm öğrencilerimiz kutluyorum” dedi.

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ'NDEN BAŞARILI ÖĞRENCİLERE KOL SAATİ

2018-2019 eğitim-öğretim yılının ilk yarısı dün sona erdi. Türkiye genelinde; okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liselerde okuyan yaklaşık 18 milyon öğrenci, karne alarak yarıyıl tatiline girerken, Gaziantep’te de 77 bini Suriyeli olmak üzere toplam 591 bin öğrenci karne alarak yarıyıl tatiline girdi. 2018-2019 eğitim-öğretim yılının sona ermesinden dolayı GTO Güzel Sanatlar Lisesi'nde karne dağıtım töreni düzenledi. GTO Güzel Sanatlar Lisesi'ndeki karne dağıtım töreninde; Gaziantep Valisi Davut Gül, Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Mete ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, başarılı olan öğrencilere karne ve kol saati dağıttı.

Şahinbey’e bağlı GTO Güzel Sanatlar Lisesi'nde yapılan karne dağıtım törenine; Gaziantep Valisi Davut Gül, Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Mete, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şehitkamil Kaymakamı Ali Dursun, Şahinbey İlçe Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe ile diğer protokol üyeleri katıldı.

ÖĞRENCİLERE KOL SAATİ HEDİYE EDİLDİ

GTO Güzel Sanatlar Lisesi'nde yapılan karne dağıtım töreninde; Gaziantep Valisi Davut Gül,öğrencilere karne dağıtılırken, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğluise öğrencilere kol saati hediye etti.

Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin hazırladığı sergiyi gezen ve müzik etkinliğini dinleyen Vali Gül ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, katkısı olan öğrencileri ve öğretmenleri tebrik etti.

VALİ GÜL GÖRME ENGELLİ ÖĞRENCİ ARİN VE ŞİVKA'YA ALTIN TAKTI

GTO Güzel Sanatlar Lisesi'nde yapılan karne dağıtım töreninde Vali Gül,Lisede okuyan ve başarılı bir dönem geçiren görme engelli öğrenciler Göktuğ Arin ve Bayram Şivka'ya altın taktı.

20 BİN ÖĞRENCİYE KOL SAATİ HEDİYE ETTİK

GTO Güzel Sanatlar Lisesi'nde yapılan karne dağıtım töreni sonrası açıklamalarda bulunan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, başarılı olan 20 bin ortaokul ve lise öğrencilerimize de kol saati hediye ettiklerini belirterek “2018-2019 Eğitim-Öğretim yılının ilk yarısı tamamlandı. Ben tüm öğrencilerimize başarılar diliyor, emek veren tüm öğretmenlerimize ve velilerimize de teşekkür ediyorum. Biz de Şahinbey Belediyesi olarak eğitim ve başarıyı destekliyoruz. Bu güne kadar da karne alan tüm ilkokul ve ana sınıfında okuyan 112 bin öğrencimize beslenme kabı hediye ettik. Yine başarılı olan 20 bin ortaokul ve lise öğrencilerimize de kol saati hediye ettik. Burada bizim amacımız başarıyı teşvik etmek. Bu vesileyle karne alan tüm öğrencilerimiz kutluyorum ve bu ara tatili iyi bir şekilde geçirmelerini diliyorum” dedi.

60 ADET Z-KÜTÜPHANE PROTOKOLÜ İMZALANDI

GTO Güzel Sanatlar Lisesi'nde yapılan karne dağıtım törenin ardından Milli Eğitim Bakanlığı'nın da destekleriyle Gaziantep Valiliği, Şahinbey Belediye Başkanlığı ve Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında okullara yapılması planlanan 60 adet Z-Kütüphane protokolü de imzalandı. İmzalan protokol ile Z-Kütüphanelerin 30'unu Şahinbey Belediyesi, 30'unu ise Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü yapacak.

BAHRİ UÇAR