Şahinbey Belediyesi’nin Gazianteplilerin ve spor kulüplerinin hizmetine sunduğu 86.500 m2 alan üzerine kurulu Akkent Spor Köyü içerisindeki Akkent Spor Salonu’nda düzenlenen hentbol müsabakaları çekişmeli maçlara sahne oldu. Düzenlenen okullar arası Yıldızlar Hentbol müsabakalarına 12 erkek 20 bayan olmak üzere toplam 32 takımdan 384 sporcu katıldı. Yıldızlar Hentbol müsabakalarına takımlar dereceye girebilmek için kıyasıya mücadele ettiler.

BAŞKANIMIZ ÖNEMLİ PROJELERE İMZA ATMIŞTIR

Şahinbey Belediye Başkan Yardımcısı Erdal Kılınç, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun gençlerin spor yapmalarını her zaman desteklediğini belirterek, “Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, siz gençlerin daha geniş alanlarda spor yapabilmeleri için 86.500 m2 alan üzerine Akkent Spor köyünü kurdu. Sadece bunlarla da sınırlı kalmayarak, sosyal tesislerimizde spor salonları, parklarımızda ise yürüyüş alanlar ve spor aletleri yaptı. Bunlar başkanımızın spora ve gençliğe ne kadar çok önem verdiğini ortaya koyuyor. Bu müsabakada mücadele eden tüm takımları kutluyor başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Yapılan müsabakalar sonrasında dereceye giren takımlara Şahinbey Belediyesi tarafından çeşitli hediyeler verildi. Sporculara ödüllerini Şahinbey Belediye Başkan Yardımcısı Erdal Kılınç verdi.

BÜLTEN