Gaziantep ve bölgenin ilk Hayvancılık Marketi olan Özdede Hayvancılık Market, 81 ile hizmet vermeye başladı. Sadece Gaziantep ve Güneydoğu bölgesi değil Türkiye’nin 81 iline hizmet verdiklerini belirten Özdede Hayvancılık Market sahibi Veteriner Hekim Yunus Emre Özdede, “Amacımız daha yüksek verimli ve daha kaliteli bir hayvancılık yapılmasına aracılık yapmak” dedi. Modern işletmelerin ihtiyacı olan her türlü ekipmanı sağlayarak hayvancılığa hizmet etmek istediklerini belirten Özdede, “Çiftçilmalzeme.com sitesi ile tüm Türkiye’ye hizmet veriyoruz.

Hem kendi web sayfamızda hem de diğer ulusal alışveriş sitelerinde mağazalar açarak buralarda satışlar gerçekleştiriyoruz. Bu vesile ile 81 ilin tamamına hizmet etmeye başladık. Amacımız ciftlikmalzeme.com ile uygun fiyatla toptan ve perakende satışını yaptığımız tüm ürünlere Türkiye çapında herkesin ulaşabilmesidir” dedi.

GAZİANTEP’TEN TÜM TÜRKİYE’YE ULAŞIYORUZ

Gaziantep ve bölgenin ilk Hayvancılık Marketi olan Özdede Hayvancılık Market, Gaziantep’ten tüm Türkiye’ye hizmet vermeye devam ediyor. Hayvan yetiştiricilerine ihtiyaçları olan doğru bilgi, ürün ve servisleri ekonomik ve pratik şekilde sunma hizmeti veren Özdede Hayvancılık Market, E-ticaret satışı ile de Türkiye’deki 81 ile hizmet veriyor.  Hayvan beslenme ürünleri ve son teknolojik çiftlik ekipmanlarını bölgedeki hayvancılığının hizmetine sunan Özdede Hayvancılık Market, bünyesinde bulundurduğu ithal ve yerli ürünler ile bölgede yetiştiricilerin sorunlarına etkili çözüm olmayı hedefliyor.

AMACIMIZ HAYVANCILIĞA HİZMET ETMEKTİR

Sadece Gaziantep ve Güneydoğu bölgesi değil Türkiye’nin 81 iline hizmet verdiklerini belirten Özdede Hayvancılık Market sahibi Veteriner hekim Yunus Emre Özdede, “Amacımız hayvancılığa hizmet etmektir. Bir çiftçiliğin ihtiyacı olan medikal malzemeler, operasyon malzemeleri, biyogüvenlik, hijyen ürünleri, dezenfektanlar, beslenme ürünleri, yem katkı maddelerini hepsini tek bir çatı altında uygun fiyatlarla bulabileceği bir yer açarak hayvancılık sektörüne hizmet etmek istedik. Ve bu konuda hizmetlerimiz devam ediyor. Özdede Hayvancılık Market’te birinci sınıf kalitedeki ürünleri uygun fiyata satıyoruz ve hızlı servis yapıyoruz. Markette çizmeden cerrahi ameliyat malzemelerine kadar her şey bulunuyor. Bu amaçla gerek Gaziantep gerek Güneydoğu’nun tamamına hizmet veriyoruz” dedi.

AMACIMIZ ÇİFTLİK ÜRÜNLERİNİ UYGUN FİYATLA HERKESE ULAŞTIRMAK

Geniş beslenme ürünleri yelpazesi ile sağlıklı ve verimli bir yetiştiriciliği garanti altına almak hedefiyle yola çıktıklarını ifade eden Özdede, “Gaziantep’te kurduğumuz Özdede Hayvancılık Market ile büyükbaş ve küçükbaş hayvan üreticilerimizin ihtiyaç duyduğu tüm malzeme ve ekipmanlar, Veteriner Hekimlerimizin ihtiyacı olan tüm medikal ve cerrahi malzemeler, çiftlik malzemeleri, hijyen ürünleri, beslenme ürünleri, tırnak sağlığı ürünleri ve evcil hayvanlarımızın ihtiyacı olan ürünlerin yer aldığı çok geniş ürün yelpazemiz ile artık sadece Gaziantep’te değil tüm Türkiye çapında telefon veya internet üzerinden kolaylıkla sipariş verebileceği bir sistem kurduk. Amacımız ciftlikmalzeme.com ile uygun fiyatla toptan ve perakende satışını yaptığımız tüm ürünlere Türkiye çapında herkesin ulaşabilmesidir” dedi.

81 İLİN TAMAMINA HİZMET ETMEYE BAŞLADIK

Ülkede Modern hayvancılık yapılmasına aracılık etmek istediklerini ifade eden Özdede, internet üzerinden de tüm Türkiye’de E-ticaret satışı yaptıklarını belirterek, “Amacımız daha yüksek verimli ve daha kaliteli bir hayvancılık yapılmasına aracılık yapmak ve modern işletmelerin ihtiyacı olan her türlü ekipmanı sağlamak. Çiftçilmalzeme.com sitesi ile e ticaret yapıyoruz. Hem kendi web sayfamızda hem de diğer ulusal alışveriş sitelerinde mağazalar açarak buralarda satışlar gerçekleştiriyoruz. Bu vesile ile 81 ilin tamamına hizmet etmeye başladık” dedi.

FARKLI İLLERDE ŞUBELER AÇMAYI HEDEFLİYORUZ

Özdede Hayvancılık Market’te çiftçilik işletmecilerinin tüm ihtiyaç duyduğu ürünlerin mevcut olduğunu belirten Özdede, “Hayvancılığın ekipman olarak ihtiyacı olan her şeyi bir çatı altında bulundurmayı hedefliyoruz. Şuan E-ticaret ile 81 ilin tamamına ulaşıyoruz ama fiziki olarak ilerleyen yıllarda farklı illerde şubeler açmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

BAHRİ UÇAR