Ak Parti İslahiye İlçe Başkanlığına giderek aday adaylığı için gerekli işlemlerini tamamlayan Demir, müracaatını yaparak, Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlerde İslahiye Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu duyurdu.Başvurusunun ardından Ak Parti İslahiye İlçe Başkanlığı’nda açıklamada bulunan Ökkeş Demir, “Bugün itibariyle İslahiye Belediye Başkanlığı için üyesi olmaktan onur ve gurur duyduğum AK Parti'den resmi aday adaylık başvurumu yapmış bulunmaktayım. Meselemiz sen ya da ben meselesi değildir. Yarınları ve çocuklarımızın geleceği meselesidir. Bizlerde bunun bilincinde olarak bu yola çıktık. Bu manada; her zaman olduğu gibi bu seçim sürecini de toplumun bütün kesimlerini kucaklayarak, kalp kırmadan ve kimsenin incinmesine izin vermeden tamamlamak için elimizden geleni yapacağız. Saygıdeğer İslahiyeli hemşehrilerimin de desteğini arkama alarak doğup büyüdüğüm, sevdalısı olduğum memleketim İslahiye’ye çok güzel hizmetler kazandırabileceğimizin inancı içerisindeyim. Tüm bu duygu ve düşüncülerle hemşehrilerimize hizmet amacıyla çıktığımız bu yolun hakkımızda hayırlı olmasını diliyorum. Benden desteklerini esirgemeyen tüm dostlarımıza ve büyüklerimize teşekkürlerimi iletirim.” diye konuştu.

ÖKKEŞ DEMİR KİMDİR?

3 Kasım 1973 tarihinde Gaziantep’te doğdu. Lise öğrenimini İslahiye Lisesi’nde, Yüksek Lisansını ise Gaziantep Üniversitesi’nde tamamladı. Milli Eğitim Bakanlığı’nda idareci olarak görev yaptı. 2008 yılında Gaziantep Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcılığı görevinde bulundu.  2015 Yılında Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü olarak hizmete başladı.  İnsan Hakları ve Avrupa Birliği, Kamu Diplomasisi, Liderlik Yönetimi Eğitimi, Kamu İhale Mevzuatı, Eğitim Yönetimi Planlama, Toplam Kalite Yönetimi, Yerel Yönetimler ve Şehircilik, Strateji Geliştirme, Eğitim Yöneticiliği ve İdari Yönetim, Sivil Savunma Semineri olmak üzere birçok alanda eğitimlere katıldı.

2015 yılından buyana Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü olarak sürdürdüğü görevinden ise İslahiye Belediye Başkan Aday Adaylığı için istifa etti. Evli ve 3 çocuk babasıdır.

BÜLTEN