Eğitime verdiği desteklerle öğrencilerin yüzünü güldüren ve pandemi sürecinde eğitimlerinde sorun yaşayan öğrencilerin eğitim alanındaki sıkıntılarını gidermek adına birçok destekte bulunan Köksan Holding daha önce 8. Sınıf öğrencileri için 24 bin adet LGS soru bankasının devamı olarak YKS’ye hazırlanan öğrenciler içinde 22 bin 500 adet soru bankası desteğinde bulundu.

Üniversiteye hazırlanan öğrencileri unutmayan hayırsever iş adamı Kökoğlu, pandemi sürecinde okula gidemeyen öğrenciler için yaşanan eğitim sorunlarını göz önünde bulundurarak, gelecek için daha iyi nesiller yetişmesi ve öğrencilerin üniversiteye daha iyi hazırlanabilmesi için desteklerine devam edeceklerini belirtti.

Üniversiteye hazırlanan 12. Sınıf öğrencileri için YKS soru bankası dağıtım töreni, Şehitkamil Kaymakamı Ömer Kalaylı, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe ve Hayırsever iş adamı Asım Kökoğlu’nun katılımıyla gerçekleşti.

Dağıtım töreninin ardından açıklama yapan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, emeği geçen herkese teşekkürlerini ileterek, "Eğitim kıvılcımla ateş yakmaktır. KÖKSAN A.Ş.'nin katkılarıyla YKS'ye girecek öğrencilerimize 22 bin 500 soru bankası armağan edildi” dedi.