Muhammed Akif ve Merve çiftinin nikah törenine Adalet Bakanı Abdulhamit Gül’ün yanı sıra Parti Gaziantep Milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, kentin yöneticileri, iş ve siyaset dünyasının tanınmış isimleri ve çok sayıda davetli katıldı. Düğüne katılan misafirleri kapıda tek tek karşılayan Gül ve Alpdoğan, tüm misafirleriyle bire bir ilgilenerek bu mutlu gününde yanında oldukları için teşekkür etti. Yeğeni Muhammed Akif ve Merve çiftinin nikah törenine katılan Adalet Bakanı Abdulhamit Gül de, masaları tek tek dolaşarak gelen tüm misafirlere yakından ilgilendi. Şirehan Hotel’de düzenlenen görkemli nikâh töreninde tebrikleri kabul eden Muhammed Akif ve Merve çifti ise, en mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan akraba ve davetlilere teşekkür etti.

BAKAN GÜL MUHAMMED AKİF VE MERVE ÇİFTİNİN NİKÂH TÖRENİNE KATILDI

Gaziantep Şirehan Hotel’de düzenlenen Muhammed Akif ve Merve çiftinin nikâh törenine; Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, kentin yöneticileri, iş ve siyaset dünyasının tanınmış isimleri ve çok sayıda davetli katıldı.

GÜL VE ALPDOĞAN TÜM MİSAFİRLERİ KAPIDA KARŞILADI

Düğüne katılan misafirleri kapıda tek tek karşılayan Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü Mehmet Nezir Gül ve İş adamı Mustafa Alpdoğan, tüm misafirleriyle bire bir ilgilenerek bu mutlu gününde yanında oldukları için teşekkür etti.

BAKAN GÜL MASALARI TEK TEK DOLAŞTI

Muhammed Akif ve Merve çiftinin nikah törenine katılan Adalet Bakanı Abdulhamit Gül de, masaları tek tek dolaşarak gelen tüm misafirlere yakından ilgilendi.

MUHAMMED AKİF VE MERVE ÇİFTİ DAVETLİLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Şirehan Hotel’de düzenlenen görkemli nikâh töreninde tebrikleri kabul eden Muhammed Akif ve Merve çifti ise, en mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan akraba ve davetlilere teşekkür etti.

MUHAMMED AKİF VE MERVE ÇİFTİNİN MUTLULUKLARI GÖZLERİNDEN OKUNUYORDU

Şirehan Hotel’de düzenlenen görkemli düğün töreni ile hayatlarında yeni bir sayfa açan Muhammed Akif ve Merve çiftinin mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

BAHRİ UÇAR