Öğrenci ve velilerin katıldığı baloda gecenin geç saatlerine kadar süren etkinlikler dikkat çekerken öğrenciler kadar velilerinin de heyecanı gözlerden kaçmadı.

Kuruluşunun 52.yıl dönümünde de başarıdan başarıya koşan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları yılsonu etkinlikleri kapsamında düzenlenen mezuniyet balolarıyla öğrencilerini bir üst sınıfa uğurladı. GKV Özel Ortaokulundan bu yıl mezun olacak öğrenciler için düzenlenen veda balosuna GKV Özel Okulları Genel Müdürü Müfit Taşlıyar, Genel Müdür Yardımcıları Kasım Ateş ve Can Hoşcan ile okul idarecileri ve öğretmenlerinin yanı sıra öğrenci velileri de katıldı. GKV’li idarecilere gecenin anısına teşekkür çiçeği veren öğrenciler kendileri için hazırlanan mezuniyet pastasını da coşkuyla keserek mezun olmanın heyecanını bir kez daha yaşadı. Gecenin geç saatlerine kadar süren etkinliklerde velilerin heyecanları da dikkat çekti. Bu yıl GKV Özel Okullarından mezun olan öğrencilerin TEOG sınavlarından da yüksek dereceler elde ettiği ve lise eğitimlerini GKV Özel Liseleri bünyesinde ki Fen ve Anadolu Lisesiyle Cemil Alevli Kolejinde yapacakları öğrenildi.

Öğrencilerinin mezun olmasından dolayı mutluluk duyduklarını ifade eden velilerde Gaziantep Kolej Vakfı ailesinin bir parçası oldukları için mutlu olduklarını söyleyerek, “Çocuklarımız anaokulundan bu yana Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları çatısı altında eğitim görüyor. Bugün ortaokulu bitirdiler. Lise eğitimini de yine aynı çatı altında sürdürecekler. Bugün hepimiz için güzel bir gün. Bu muhteşem organizasyonu gerçekleştiren kurum amirlerine ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Gecenin sonunda onuncu yıl marşı eşliğinde konuklarında eşlik ettiği final gerçekleştirildi.İHA