Mazbatasını alan MHP Gaziantep Milletvekili Dr. Muhittin Taşdoğan, “MHP bu seçimin galibi olarak çıkmıştır. Önüne konulan her engeli aşmıştır. Anket baskısına rağmen ülkücü hareket bölünmemiştir, parçalanmamıştır, bu seçimden başarıyla çıkmıştır. Bu mazbata hepimizin mazbatası olduğu için tüm teşkilatlarımızla birlikte almaya geldik. Gaziantep’e ve memleketimize hayırlı hizmetler yapmak için yollara düşüyoruz” dedi. Mazbatasını aldıktan sonra bir açıklama yapan MHP Milletvekili Sermet Atay da, Gaziantep’in sesi olacaklarını belirterek, “Gaziantep halkı bize gereken teveccühü gösterdi. Biz tüm seçim anketlerini tepe taklak ederek büyük bir başarıyla seçildik. İnşallah Gaziantep halkını Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde layıkıyla temsil etmeye çalışacağız. Halkın vekili, olacağız, Gazianteplilerin sesi olacağız. Seçim döneminde ne vaat ettiysek bu sözleri tutacağız. Haklının yanında olacağız” dedi.

MHP’nin milletvekilleri Dr. Muhittin Taşdoğan ve Avukat Sermet Atay, mazbatasını Adliye Sarayında düzenlenen törenle aldı.

TAŞDOĞAN VE ATAY MAZBATALARINI ALDI

AK Parti ile yaptıkları 'Cumhur İttifakı' ile 24 Haziran seçimlerine giren MHP Gaziantep'ten iki milletvekili çıkardı. MHP'den Gaziantep milletvekili olan Dr. Muhittin Taşdoğan ve Avukat Sermet Atay, Adliye binasında düzenlenen törenle mazbatalarını İl Seçim Kurulu Başkanı ile ilçe seçim Kurulları başkanlarının elinden alarak resmen milletvekili oldu.

GAZİANTEP’E VE MEMLEKETİMİZE HİZMET İÇİN YOLLARA DÜŞÜYORUZ

Mazbatasını aldıktan sonra kısa bir değerlendirme yapan MHP Milletvekili Dr. Muhittin Taşdoğan, “Milliyetçi Hareket Partisi bu seçimin galibi olarak çıkmıştır. Önüne konulan her engeli aşmıştır. Anket baskısına rağmen ülkücü hareket bölünmemiştir, parçalanmamıştır, bu seçimden başarıyla çıkmıştır. Bu mazbata hepimizin mazbatası olduğu için tüm teşkilatlarımızla birlikte almaya geldik. Birlik ve beraberlik içerisinde bir seçim kampanyasını geride bıraktık. Birlik ve beraberlik içerisinde geçirdiğimiz bu kampanyanın meyvesi olan 2 milletvekilinin mazbatalarını almak için bugün Adliyedeyiz. Gaziantep’e ve memleketimize hayırlı hizmetler yapmak için yollara düşüyoruz” dedi.

GAZİANTEP’İN SESİ OLACAĞIZ

Mazbatasını aldıktan sonra kısa bir değerlendirme yapan MHP Milletvekili Sermet Atay, Gaziantep’in sesi olacaklarını belirterek, “Gaziantep halkı bize gereken teveccühü gösterdi. Biz tüm seçim anketlerini tepe taklak ederek büyük bir başarıyla seçildik. Tek üzüntümüz 3. Sıradaki aday arkadaşımızı çok az bir farkla kaybettik. İnşallah Gaziantep halkını Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde layıkıyla temsil etmeye çalışacağız. Halkın vekili, olacağız, Gazianteplilerin sesi olacağız. TBMM’de önceliğimiz devlet meseleleri sonrasında da Gaziantep’in sorunlarıyla ilgili elimizden ne geliyorsa, gücümüz neye yetiyorsa takipçisi olacağız. Devletimize çıkaracağı kanunlarda katkıda bulunmak, daha sonra Gaziantep’in sorunlarını duyuracağız.  Seçim döneminde ne vaat ettiysek bu sözleri tutacağız. Haklının yanında olacağız” dedi.

GAZİANTEP’İN SORUNLARININ TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ

Bundan sonraki hedefinin Gaziantep halkına layık olmak ve Gaziantep için var gücüyle çalışmak olduğunu ifade eden Atay, “Halkımız doğruyu ve yanlışı görüyor. Bizim bundan sonraki hedefimiz Gaziantep halkına layık olmak, onlara verdiğimiz sözleri yerine getirmek. Her zaman haklının yanında yer alacağım. Doğru bildiğimiz her şeyi söyleyeceğiz onun için yanlış yapanlar korksunlar. Fincancı katırlarını ürküteceğiz diye sessiz kalmayacağız. Doğru bildiğimiz her şeyi Gaziantep halkı adına söyleyeceğiz. Hiçbir menfaat ve çıkar beklentimiz yok. İşimizi halk için ve Allah için yapacağız. Gaziantep’in sorunları olan eğitim, sağlık, spor, uyuşturucu, Suriyeli gibi sorunların takipçisi olacağız. Ne söz verdiysek Allah’ın izniyle yerine getirmeye çalışacağız. Ulaşılabilir bir milletvekili olacağız. Birilerinin değil bu halkın, Gazi şehrin Milletvekili olacağım. Halkımızın teveccühüne layık olmaya çalışacağız. Bizi seçtiklerine pişman olmayacaklar. Bizlere güvenir oy veren, meclise taşıyan Teşekkürler Gaziantep, teşekkürler Gazişehir halkı. Allah razı olsun. Allah’ın izniyle sizleri mahcup etmeyeceğim” şeklinde konuştu.

TÜM SEÇİM ANKETLERİNİ TEPE TAKLAK EDEREK BÜYÜK BİR BAŞARIYLA SEÇİLDİK

Halkın iradesi tecelli ettiğini, seçimin kazananı Cumhur İttifakı olduğunu, beklenen kriz ortamına yer verilmediğini anlatan Sermet Atay, “Biz tüm seçim anketlerini tepe taklak ederek büyük bir başarıyla seçildik. Ülkücü irade manipülasyonlara rağmen dik duruşundan vazgeçmemiş anket şirketlerinin her zaman yaptığı yıldırma operasyonlarına kulak vermemiş, bildiğinden vazgeçmemiş davası uğruna emek vermiştir. Bizler bu ülküye ömürlerimizi adamış insanlarız. Bu kutlu yolda bizleri yalnız bırakmayan dava arkadaşlarımız var olsunlar” diye konuştu. AHMET ASLAN