Birbirinden yetenekli Antepli şeflerin hünerlerini sergilediği Gaziantep Yemekleri Haftası’na katılan misafirler, eşsiz manzara eşliğinde yenen akşam yemekleri ve sokak festivalleriyle unutulmaz bir hafta geçirdi.

Ege Bölgesi’nin kapasite olarak en büyük turizm tesisi olanHapimagSeaGardenResort Bodrum, unutulmaz tatil deneyimin yanı sıra misafirlerine sunduğu yöresel lezzetlerle de öne çıkıyor. Yalıçiftlik’te, 191 dönüm arazi üzerine kurulu SeaGarden’da düzenlenenGaziantep Yemekleri Haftası, birbirinden ünlü şeflerin hazırladığı yemekler ile adeta şölen havasında geçti.

Aralıksız lezzet şöleni yaşandı

23-27 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen etkinliğe katılanmisafirler, eşsiz et yemekleri ve kebaplarının yanı sıra birbirinden lezzetli tatlılarıyla da damaklarda unutulmaz bir tat bırakan Antep mutfağına hayran kaldı.Gaziantepli şeflerle birlikte HapimagSeaGardenResort Bodrum’un ExecutiveŞefiOrhan Demirok ve ekibinin pişirdiği yemekleritadan misafirler, bir yandan UNESCO’nun “yaratıcı şehirler ağı”nda gastronomi dalında yer bulan Gaziantep’i tanıma fırsatı bulurken, bir yandan da düzenlenen sokak festivalleri ile doyasıya eğlendi.

BÜLTEN