Divan Başkanlığına Kamil Gereçci’nin seçildiği Genel Kurul’da , 21. Dönem Başkanı Tarık Aytekin 2018-2019 Faaliyet Raporunu okudu. Görev yaptıkları dönemde yaptıkları 95 faaliyet ile hedeflerinin büyük bir kısmını gerçekleştirdiklerini belirten Aytekin , yönetim kuruluna ve emeği geçenlere hizmetleri için teşekkür plaketi taktim etti.

Daha sonra 22.Dönem Yönetim Kurulu adaylarını tanıtan Sibel Gürsel , görev süreleri  boyunca  yapacakları çalışmalar ile  “Gaziantep Kent Kültürü ve Yaşamı”na katkıda bulunmayı amaçladıklarını söyledi.

Yapılan seçimde , Genel Kurul’a katılan üyelerin tamamının oyunu alan  Sibel Gürsel  başkanlığındaki Gaziantep Kulübü 22.Dönem Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu;

1.Arzu Ekmekçi (Şirket Müdürü)

2.Bekir Sıtkı Severoğlu ( Mimar)

3.Çiğdem Apa ( Mimar)

4.Ezel Kadıoğlu ( Gıda Müh.)

5.Kübra Kayın (Ekonomist)

6.Mehmet Cemil Açıkkol ( Mimar )

7.Sibel Gürsel (Avukat)

8.Tarık Aytekin ( Çevre Müh.)

9.Ünver Bülent Gökseven ( Diş Hekimi )

Kulüp üyelerinin beklenti ve temennilerinin dinlenmesinin ardından Genel Kurul , Gaziantep Marşı ile sona erdi.

SİBEL GÜRSEL Kimdir ?

1977 Gaziantep Doğumlu olan Gürsel , Gaziantep Lisesini bitirmiş olup , 2003 yılında Yaşar Bayboğan Eğitim Vakfı  Hukuk Fakültesi mezun olmuştur.

2004 yılından bu yana ZİRVE HUKUK VE DANIŞMANLIK BÜROSU kurucu yöneticisi olup serbest avukatlık mesleğini yürütmektedir.

Hacettepe Üniversitesi Alternatif çatışma Çözüm Yöntemleri Eğitimini tamamlamıştır.

2011-2013 yılları arasında  Gaziantep Girişimci İş Kadınları Derneğinin Yönetim ve Denetim Kurulu üyeliği yapmıştır. 2012 ve 2014 yıllarında iki dönem  Gaziantep Barosu Yönetim Kurulu üyesi olarak görev almıştır. 2013 yılından bu yana  Hacettepe Üniversitesi Tahkim ve Arabuluculuk Merkezinin üyesidir. Türkiye Barolar Birliği Arabuluculuk Yürütme Kurulu Genel sekreterliği görevi halen devam etmektedir.

Engelsiz Gaziantep Spor Kulübü üyesi olan Gürsel , Gaziantep Barosu Delegesi olarak Türkiye Barolar Birliğindeki ve Adalet Bakanlığı Arabuluculuk Yürütme Kurulundaki Türkiye Barolar Birliği temsilciliği görevleri devam etmektedir.

2019 yılından bu yana Mevzuat Genel Müdürlüğü Bilim Komisyonu üyesidir.

BÜLTEN