Gaziantep Klasman hakemi Yakup ÖZHAN  VAR eğitimleri sonrasında ilk AVAR Hakemi görevini Trabzonspor-Erzurumspor Ziraat Türkiye kupası çeyrek finalinde alarak hızlı bir giriş yaptı.

Hemen ardından Norveç Futbol Federasyonu tarafından 5-12 şubat tarihleri arasında İSPANYA nın Valencia şehrinde düzenlenen U-18 milli takımlar özel turnuvasında görev alan Gaziantep li hakemimiz turnuvada görev alan tek Türk Hakemi olarak hakemlik camiasını gururlandırdı.

Gaziantep Hakemliği sadece bu başarıyla  kalmadı. Klasman hakemi Ali YILMAZ core gelişim kampında ki başarılı performansı sonrasında 11Şubat 2020 tarihinde başlayan VAR eğitimlerine davet edildi.

Gaziantep Klasman hakemlerinden başarılı bir diğer isim olan  Abdullah Volkan AYDIN da 11 Şubat 2020 tarihinde başlayan VAR eğitimine çağırılarak Gaziantep hakemliğini bu eğitimlerde temsil edecek 3.hakem oldu.

Bir zamanlar Gaziantep te süper lige aday bir tane hakem çıkarmak bile çok zor iken bu yıl ile birlikte Gaziantep Hakemliği birden fazla klasman  hakemleriyle süper ligi hedefliyor.

Gaziantep in bu başarısına Bölgesel kurul, il hakem kurulu ve dernek şubesinin başarılı iş birliği de büyük katkılar sağlıyor.