Yaklaşık 1350 üyesi olan GAİMDER'in tüm üyelerini bir çatı altında toplayacaklarını vurgulayan Kantar, 'Çözüm üreten bir ekip olarak bu yola çıktık. GAİMDER'i sessiz bir dernek olmaktan çıkaracağız ve GAİMDER'i saygın ve itibarlı konuma getireceğiz.' dedi. Ekip olarak çözüm odaklı olacaklarını ifade eden Kantar, '26 yıldır sektöründe içerisindeyiz. Sektörün tüm sorunlarına hakimiz ve çözümü de biliyoruz. Bunun için de güçlü bir ekip oluşturduk. Ekip olarak çözüm odaklı olacağız' dedi. Tüm paydaş meslek odaları ile birlikte ortak hareket edeceklerinin altını çizen Kantar, 'Haksızlığın karşısında olacağız, haklı kararların da yanında olacağız ve takipçisi olacağız' dedi.

MESLEĞİN SAYGINLIĞINI ARTIRACAĞIZ

Seçim çalışanlarına aralıksız devam ettiklerini belirten Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği başkanlığına aday olan Kantar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Kantar, 'Yenilikçi inşaat müteahhitleri olarak mesleğimizin ve meslektaşlarımızın, ülkemiz ve memleketimiz adına itibarını ve müteahhitlik mesleğini daha iyi seviyelere taşıyabilmek için Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği'nin Yönetim Kurulu Başkanlığına aday olmaya karar verdim' dedi.

GAİMDER'İ SESSİZ BİR DERNEK OLMAKTAN ÇIKARACAĞIZ

GAİMDER'i sessiz bir dernek olmaktan çıkaracaklarını belirten Kantar, 'Çözüm üreten bir ekip olarak bu yola çıktık. GAİMDER'i sessiz bir dernek olmaktan çıkaracağız. Çünkü derneğimiz çok sessiz kaldı. GAİMDER'i saygın ve itibarlı konuma getireceğiz. Üyelerimizin sorunlarıyla ilgilenip çözüm üreteceğiz. Belirli aralıkla üyelerimizle toplantı düzenleyip dertlerini dinleyeceğiz ve sorunlara çözüm üreteceğiz' dedi.

ÜYELERİMİZİN TAMAMINI BİR ÇATI ALTINDA TOPLAYACAĞIZ

Üyelerin tamamını bir çatı altında toplayacaklarını vurgulayan Kantar, 'Üyelerimizin tamamını bir çatı altında toplayacağız. Onlar bizim gücümüz olacak biz de onların sesi ve sözcüsü olacağız. Haksızlığın karşısında olacağız, haklı kararların da yanında olacağız ve takipçisi olacağız' dedi.

TÜM PAYDAŞ MESLEK ODALARI İLE BİRLİKTE ORTAK HAREKET EDECEĞİZ

Tüm paydaş meslek odaları ile birlikte ortak hareket edeceklerinin altını çizen Kantar, 'Biz bütün paydaşlarımızla ortak hareket etmek üzere yola çıktık. Bugüne kadar maalesef GAİMDER'in bu odalarla beraber hiçbir ortak kararları olmadı. Biz bu odalarla mutlaka ortak paydada bulaşarak hep beraber yürüyeceğiz. Biz memleket sevdalısıyız. Bu nedenle tüm sorunlara çözüm bulmak adına geliyoruz. İnşaatın ilk hafriyatından iskanına kadar tüm sorunlara çözüm üreteceğiz. Bunun için elimizi taşın altına koyuyoruz' dedi.

EKİP OLARAK ÇÖZÜM ODAKLI OLACAĞIZ

Ekip olarak çözüm odaklı olacaklarını ifade eden Kantar, '26 yıldır sektöründe içerisindeyiz. Sektörün tüm sorunlarına hakimiz ve çözümü de biliyoruz. Yapı Denetimi ve Müteahhitlik Yasası'nda eksiklikler var. Bizim bunları düzeltmemiz gerekiyor. Bunun için Belediyeler ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile görüşeceğiz ve çözüm üreteceğiz. Çünkü bizler şehri imar eden insanlarız. Bunun için de güçlü bir ekip oluşturduk. Ekip olarak çözüm odaklı olacağız' dedi.

Üyelere çağrıda bulunan Kantar, 'GAİMDER olarak seçime gidiyoruz. Seçim boyunca oy verene kadar vebal oyu verene ait ancak oy alındıktan sonra bu vebal oyu alan adama ait. Tüm meslektaşlarımız bunu düşünerek oy kullansınlar' diye konuştu. BAHRİ UÇAR