Bayramlar, toplumun manevi bir zenginliği olup, birlik ve beraberliği perçinleyen, insani vasıfları ön plana çıkaran, dostluk, kardeşlik ve dayanışma duygularının en yükseğe çıktığı çok özel günlerdir.
 
Hepimiz için büyük anlamlar taşıyan, birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendirerek dostluk ve barış ortamı oluşturan bu bayramı, en güzel şekilde değerlendirmeli ve birbirimizi sevgiyle kucaklamalıyız. Bayram sevincimizin acıya dönüşmemesi, üzücü haberlerin yürekleri yakmaması için vatandaşlarımızın trafikte daha dikkatli olmalarını, kurallara uymalarını özellikle hatırlatmak istiyorum.
 
 
Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü olarak, değerli vatandaşlarımızın Kurban Bayramını huzur ve güven içinde geçirmeleri için personelimiz 24 saat görevi başındadır. Vatandaşlarımızın karşılaştığı her türlü asayiş, güvenlik ve trafik olayları ile ilgili ihbar, şikâyet ve yardım talepleri için 155 Polis İmdat telefonu her an hizmetinizdedir.
 
Bu vesile ile şahsım ve teşkilatım adına, hizmet vermekten onur duyduğumuz değerli Gaziantep’ li hemşerilerimizin Kurban Bayramını birlik, beraberlik ve dayanışma duyguları içerisinde kutlar, aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anar, selam, sevgi ve saygılarımı sunarım.
 
BÜLTEN