FISTIKLIK VE BURAK MAHALLELERİNE PAZAR YERİ YAPILIYOR

KURBAN BAYRAMI ÖNCESİ TAMAMLANMALARI PLANLANIYOR

Fıstıklık ve Burak Mahallesi’nde yapımına başlanan pazar yeri inşaat çalışmalarını yerinde inceleyen Şehitkâmil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Şu anda da her iki mahallemizde aynı anda yapım çalışmamız devam ediyor. İnşallah Kurban Bayramı’ndan önce tamamlayarak halkımızın hizmetine sunmayı hedefliyoruz” dedi.

İlçe sınırları içerisindeki nitelikli ve fonksiyonel pazar yeri sayılarına her geçen gün yenilerini ekleyen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yapımı için söz verdiği 2 pazar yerinin inşaat çalışmalarını yerinde inceledi, yetkililerden bilgi aldı. Fıstıklık ve Burak Mahallesi’nde yapımları süren pazar yerlerini Kurban Bayramı’ndan önce tamamlamayı hedeflediklerini kaydeden Başkan Fadıloğlu, vatandaşın talebini yerine getirmek adına çalıştıklarını vurguladı.

Her iki pazar yerinin de toplam bin 500 metrekare kapalı alana sahip olduğu bilgisini veren Başkan Rıdvan Fadıloğlu, pazar yerlerinde; 52 adet tezgah alanı, zabıta kontrol odası, mescit ve bay-bayan WC bulunacağını söyledi.

TALEPLERİ YERİNE GETİRMEK ADINA GAYRET GÖSTERİYORUZ

Mahalle kültüründe çok önemli bir yere sahip olan pazar yerlerini nitelik olarak daha kullanışlı hale getirmek için çalıştıklarını dile getiren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, pazar yerlerinin yapımına ilişkin önceden söz verdiklerini, şimdi de verdikleri sözü tutmak için çalıştıklarını kaydetti. Başkan Fadıloğlu, konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

“Fıstıklık ve Burak mahallelerimizde ikamet eden hemşerilerimizin pazar yeri yapılması yönünde talepleri vardı. Biz de halkımıza pazar yerlerini yapacağımıza yönelik söz vermiştik. Sözümüzü yerine getirmek adına planlama çalışmalarını yaptık ve tamamladık. Mülkiyet problemini çözdük. Şu anda da her iki mahallemizde aynı anda yapım çalışmamız devam ediyor. İnşallah Kurban Bayramı’ndan önce tamamlayarak halkımızın hizmetine sunmayı hedefliyoruz. Vatandaşlarımızın taleplerini yerine getirmek adına imkanlar dahilinde tüm ekip arkadaşlarımızla birlikte gayret gösteriyoruz. Şimdiden her iki pazar yerimiz de halkımıza hayırlı ve uğurlu olsun.”

BÜLTEN