Yeni parti rozetlerini ise İyi Parti Şahinbey İlçe Başkanı Halil İbrahim Kaya taktı. Rozet takma töreninde konuşan İyi Parti Şahinbey İlçe Başkanı Halil İbrahim Kaya, farklı partilerden bine yakın kişinin Perşembe günü düzenlenecek tören ile İyi Parti’ye geçeceğini söyledi.

DYP YÖNETİMİ TOPLU OLARAK İYİ PARTİYE GEÇTİ

Doğru Yol Partisi (DYP) DYP Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hasan Cançelik, DYP Gaziantep İl Başkanı Abdürrezzak Yıldırım, DYP Şehitkamil İlçe Başkanı İzzet Şevgin, toplu olarak istifa edip yönetimi ile birlikte İYİ Parti’ye geçtiler. Yeni parti rozetlerini ise İyi Parti Şahinbey İlçe Başkanı Halil İbrahim Kaya taktı. Rozet takma töreninde konuşan İyi Parti Şahinbey İlçe Başkanı Halil İbrahim Kaya, “DYP Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hasan Cançelik, DYP Gaziantep İl Başkanı Abdürrezzak Yıldırım, DYP Şehitkamil İlçe Başkanı İzzet Şevgin, ekipleriyle beraber İyi Partiye geçiş yaptılar. Bugün rozetlerini takıyoruz. Hayırlı uğurlu olsun. Bizi mutlu ettiler” dedi.

FARKLI PARTİLERDEN BİNE YAKIN KİŞİ İYİ PARTİ’YE GEÇECEK

Farklı partilerden bine yakın kişinin Parşembe günü düzenlenecek tören ile  İyi Parti’ye geçeceklerini açıklayan Kaya, “Farklı partilerden bine yakın kişi İyi Parti’ye geçiş olacak. Perşembe günü bu geçişler için bir düğünde salonunda tören düzenleyeceğiz. İyi partiye geçişler çok büyük hızla devam ediyor” dedi.

İYİ PARTİ GAZİANTEP’TE ÇOK İYİ GİDİYOR

İyi Parti’nin yapılan anketlerde Gaziantep’te önde gittiğini belirten Kaya, “İyi Parti Gaziantep’te çok iyi gidiyor. Yapılan anket sonuçları bunu gösteriyor. Büyükşehir adayımız yapılan anket sonuçlarında büyük fark ile önde gidiyor. Gaziantep tekrar eski günlere kavuşacak. Esnafın yüzü tekrar gülecek. Gaziantep’te oyunları bozacağız ve güneş daha iyi doğacak” diye konuştu.

BAHRİ UÇAR