Zorlu geçen mücadele de her iki takım da gol sevinci yaşamadan puanları paylaşmak zorunda kaldı.

Araban İlçe Stadyumunda oynanan mücadele de ev sahibi Araban Belediyespor ilk yarıda, konuk Ankas İstiklalspor ise ikinci yarıda daha etkili oyun sergilerken, özellikle Bordo – Mavili ekip, son dakikalarda kaçırdığı gollerle beraberliğe sevinemez oldu.

Gaziantep temsilcileri puanları paylaşmasının ardından Ankas İstiklalspor puanını 7’ye, Araban Belediyespor ise 4’e yükseltti. Bordo – Mavili ekip, 5’inci sırada yer alırken, Yeşil – Beyazlılar, 8’inci sırada ki yerini korudu.

Araban deplasmanına puan almak için gittiklerini kaydeden Ankas İstiklalspor teknik direktörü Salih Karalar, “Asıl amaç ise galibiyetle dönmekti. Bizim açımızdan kolay bir maç olmayacağını biliyorduk, zorlu geçen mücadelede özellikle ikinci yarıda sergilediğimiz oyunla galibiyeti hak eden taraftık ama kısmet olmadı. Bu hafta kendi evimizde konuk edeceğimiz 11 Nisanspor hazırlıklarına bir günlük dinlenmenin ardından başlayacağız. Araban Belediyespor’u mücadelesinden dolayı kutluyor bundan sonra ki haftalarda başarılar diliyorum” diye konuştu.

BÜLTEN