Medical Park Gaziantep Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Sadreddin Haksal ve Çocuk Hemotolojisi Uzmanı Doç. Dr. Mesut Garipardıç tarafından hastanenin Pediatri servisinde tedavi gören minik hemotoloji misafirlerinin sağlıkla gülümsemesi için onlara sarı kurdeleler ile süslenen gülümseyen emoji kurabiye ve kar küresi hediye edildi. Gitar eşliğinde şarkılar söyleyen çocukların güzel vakit geçirmesi sağlandı.

Başhekim Uzm. Dr. Haksal tedavi gören miniklerle ve aileleriyle sohbet ederek, çocuk Hematolojisi Uzmanı Doç. Dr. Garipardıç ile çocukların tedavi süreçlerini değerlendirdi. “Çocuklarımızı mutlu etmek onların yüzündeki gülümsemenin sebebi olmak bizleri de mutlu ediyor. Minik yavrularımıza acil şifalar diliyorum" dedi. Doç. Dr. Garipardıç ise “15 Şubat, Uluslararası Çocukluk Kanseri Günü’ne dikkat çekmek istedik. Burada tedavi gören minik misafirlerimiz bizim için çok önemli ve çok değerli… Onlara moral vermek, onların her zaman yanlarında olmak bizim en önemli görevimizdir. Her çocuğumuz bizim evladımız gibi. Onların sağlıklarına kavuşmaları için çabalıyoruz. Onların sağlıkla gülümsemeleri ise bizim için en güzel hediye” diye konuştu.

Çocuk Hemotolojisi Servisi’nde tedavi gören miniklerin aileleri ise, etkinlikten oldukça memnun olduklarını belirterek, küçük çocukların hastane ortamında zorlandığını ama bu tür etkinliklerle onları eğlendirmenin ve mutlu etmenin güzel bir düşünce olduğunu belirtip hastane yönetimine teşekkür ettiler.