Cumhuriyet Halk Partisi, Gaziantep’te metropol ilçe başkan adaylarını netleştirerek, resmi açıklamayı yaptı. CHP İl Başkanı Melih Meriç, metropol ilçeler Şahinbey, Şehitkamil ve Oğuzeli belediye başkan adaylarını açıkladı.

CHP İl Başkanı Melih Meriç, Genel Merkez’de yapılan görüşmelerin ardından Gaziantep adaylarını kamuoyu ile paylaştı. Uzun değerlendirmelerin ardından, partiyi en iyi şekilde temsil edecek adayları belirlemeye çalıştıklarını belirten Meriç, “ Çok sayıda adayımız arasında, tercih yapmakta gerçekten çok zorlandık. Sonuçta her adayımız, partimize büyük katkı sağlayacak, partimizi en iyi şekilde temsil edecek yeterlilikleri sahip. Ancak birer aday belirlememiz gerekiyordu. Bu süreci de tamamlamış olduk.”dedi.

GAZİANTEP’İ CHP’Lİ BELEDİYELER YÖNETECEK

Gaziantep metropol ilçe başkan adayları ile ilgili bilgi veren Meriç, “ Şahinbey ilçemizde Dr. Sezgin Sönmez’i aday gösterdik. Şahinbeylilerin adayımıza sahip çıkacağına inanıyoruz.

Şehitkamil’de ise eski il başkanımız Nesrin Tuncel aday olarak gösterildi. Tuncel’in Şehitkamil’de ciddi bir oy oranını yakalayacağını düşünüyoruz.

Oğuzeli’ndeki adayımız ise Mustafa Dinçkan oldu.

Üç belediyede de 31 Mart akşamı, CHP adayları zafer kazanacak, Gaziantep’i yine CHP’li belediyeler yönetecek. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın.” dedi.BÜLTEN