Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Taekwondo Antrenörü Mahmet Fatih Bidar 03-05 Şubat 2020 tarihinde İstanbul da yapılacak olan 7.Uluslararası Türkiye Açık Taekwondo Turnuvası’nda  Taekwondo Millî Takımı Antrenörü olarak göreve davet edildi.

HOCAMIZI TEBRİK EDİYORUM

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulüp Başkanı Cuma Güzel, Taekwondo Antrenörü Mehmet Fatih Bidar’ı tebrik ederek, “Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü olarak birçok dalda önemli başarılara imza atıyoruz. Yöneticilerimizden, hocalarımıza ve sporcularımıza hepsi canla başla çalışıyor. Kulübümüze ve şehrimize kazandırdığımız her başarı da ayrı mutlu oluyor sporcularımızla birlikte gururlanıyoruz. Uzun süredir kulübümüzde Taekwondo hocası olarak görev yapan Mehmet Fatih Bidar kulübümüze değerli sporcular kazandırıp, önemli başarılara imza atmıştır. Son olarakta Taekwondo Millî Takımı Antrenörü görevine layık görüldü kendisini tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum” dedi.

ÇOK MUTLUYUM

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü, Taekwondo Antrenörü Mehmet Fatih Bidar, kendisine layık görülen görevden dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, "Spor bilincini ve spor aşkını gençlerimize aşılamaya çalışıyoruz. Tarafıma layık görülen milli görevden dolayı çok mutluyum. Bu onurlu göreve beni layık gören Türkiye Tekvando Federasyonu Başkanı Sayın Doç. Dr. Metin Şahin’e, desteklerini benden esirgemeyen Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na ve Kulüp Başkanımız Cuma Güzel’e şükranlarımı sunuyorum" dedi.

BÜLTEN