2019 yılında yapılacak yerel seçimler öncesi gerek Belediye yönetimlerine ve gerekse de mahalle Muhtarlıkları için adaylar ortaya çıkmaya başladı. Şehitkâmil’e bağlı Gaziler Mahallesi'nde muhtar adaylığını ilan eden Gazeteci Yusuf Kılıç seçildiği takdirde vaatlerini de açıkladı.

Kılıç, Gaziler Mahallesini, ortak katılım "Ben değil, biz olacağız" anlayışıyla mahalle sakinleri ile birlikte yönetime talip olduğunu belirtirken, seçilmesi halinde alacağı Muhtarlık maaşını da mahallesinde eğitim gören dar gelirli kız çocuklarına burs olarak dağıtacağını ifade etti.

Gazeteci Yusuf Kılıç, amaçlarının Gaziler Mahallesini her yönü ile daha iyi yaşanabilir bir mahalle haline getirebilmek olduğunu belirterek, yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi:

"2019 'da yapılacak Mahalli seçimlerde Gaziler Mahallesi Muhtar adaylığımı daha önce çeşitli platformlarda dile getirmiştim. Şu andan itibaren adaylığımı resmen ilan ediyorum.

Yaklaşık 30 yıldır Gazetecilik yaparak çeşitli basın kuruluşlarında şehrimizin ve ülkenin sorunlarını gündeme taşıyarak çözüm üretilmesine katkıda bulunan bir kişi olarak mahallemize, şehrimize ve ülkemize hizmet verebilme adına bu önemli göreve talibim. "Ben değil, biz olacağız" anlayışı ile hareket ederek sorunların üstesinden el birliği ile geleceğiz.

Elbette Gaziler Mahallemiz yeni bir yerleşim birimi olduğundan çözülmesi gereken birçok sorunla karşı karşıya. Bu sorunların çözümü adına eğer bu görev bana verilirse gecemizi gündüzümüze katıp çalışacağız. Çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmadan çözüm arayacağız.

VAATLERİMİZ

Öncelikle mahallemizi hep birlikte yönetmeye talibim. Mahallemizde yaşayan herkes ile büyük küçük demeden her platformda istişarelerde bulunup, sorunları dinleyip çözümü için birlikte hareket edeceğiz.

Mahalle sakinlerimiz böylesine önemli bir görevi bana verdikleri takdirde Devletimizin vereceği maaşı Gaziler Mahallemizde maddi şartlardan dolayı okumakta zorluk çeken kız çocuklarına burs olarak dağıtacağız. Hedefimiz kızlarımızın okuyabilmesi adına küçükte olsa bir katkıda bulunmak.

Mahalle sakinlerimizin en büyük sorunlarından birisi olan sağlık konusunda atacağımız adımlar ile bölgeye ya geniş kapsamlı bir hastane yapımına ön ayak olacağız, ya da mahallemize bir sağlık tesisi kazandıracağız.

Yeni yerleşim birimi olmamız hesabı ile maalesef mahallemizin önemli eksiklerinden birisi de her hangi bir sosyal tesisimizin olmaması. Çocuklarımızın boş zamanlarını çeşitli aktivitelere katılarak değerlendirmelerini sağlamak için bir sosyal tesis kazandırmak için çaba harcayacağız.

Ailelerimizin alış verişlerini rahat bir şekilde gerçekleştirebilmeleri için mahallemizde en büyük eksiklerden birisi olan pazaryeri, market, fırın ve bunun gibi temel ihtiyaçların karşılanabileceği yerlerin yapılması için hiç zaman kaybetmeden girişimlerde bulunmak.

ÇAĞRIMIZ

Sevgili Gaziler Mahallesi sakinlerinden beklentimiz, isteklerini ve gördükleri eksikleri bizimle paylaştıkları takdirde vaatlerimiz arasında ilk sırada yer alan birlikte yönetme adına gerekli adımları atmaya hazırız. Görev süremiz boyunca "Ben değil, biz olacağız".

BÜLTEN