Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) 11 Ocak Cumartesi yapılan yeni dönem İş Konseyleri seçimlerinde Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği(ASKON) Gaziantep Şubesinden 9 işadamı  yürütme kurullarına seçildiler

2 yılda bir yapılan Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu ( DEİK ) iş konseyleri seçimli genel kurulu kapsamında DEİK üyelerinin katılımları ile toplam 2 bin 530 oy kullanıldı. iş konseylerinin yeni başkan ve yürütme kurulları 2 yıllık çalışma dönemi için seçimler yapıldı.  11 Ocak Cumartesi günü İstanbul Lütfü Kırdar Kongre Merkezinde yapılan Genel kurula Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan'da katıldı.

"Türkiye ve Gaziantep Ekonomisi için Çalışacağız"

ASKON Gaziantep Şube Başkanı Alper Tunga Çiftçi,  genel kurulu değerlendirerek şunları söyledi. " Bizler ASKON olarak Gaziantep'imizin iş hacmini genişletmek ve dış ülkelerle ihracatımızı arttırmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz,. bu noktada önemli adımlarla büyük projeler yapıp Gaziantep'li iş adamlarımıza, firmalarımıza elimizden gelen desteği sunacağız.

Görev aldığımız ülkelerde Ülkemizi ve Gazişehrimizi en iyi şekilde temsil etme gayreti içinde olacağız. yürütme kurulunda ve üye olduğumuz ülkeler, Güney Sudan, Meksika, Avustralya, Letonya, Slovenya, Azerbaycan, Kırgızistan, Litvanya, Estonya, Gine, Sierra Leone, Lübnan, Irak ve Özbekistan'dır. bu masalarda yer alan, İcra Kurulu Üyelerimiz, Hakan Çakıcı, Ali Gündüz, Mustafa Güneş, Yönetim  Kurulu Üyelerimiz, Harun Alan, Selahettin Çicek, Üyelerimiz, Burak Polat ve Ahmet Haratoğlu'nu kutluyor başarılarının devamını diliyorum.

Askon Genel Merkez olarak 11 ülke başkanlığı ve 16 ülkede yürütme kurulunda yerimizi aldık. bu seçimin ülkemiz adına hayırlı olmasını diliyorum.

BÜLTEN