Şahin bu ziyaretten memnun kaldığını ifade etti

S.S Antep fıstığı İhtisas Organize Sanayi Sitesi Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi olarak, Büyükşehir belediye başkanımız Sn. Fatma ŞAHİN’i makamında ziyarette bulanarak teşekkür plaketimizi taktim ettik. Altyapı sorunumuzu ve elektrik sorunlarımızı anlattık, Başkanımız gereken işlemlerin yapılmasını ve işlerin hızlandırması konusunda talimatta bulundu.

 

Alt yapı için otobandan BUSEM’e yeni 2 adet köprü yapacağını ve BUSEM’i otobana bağlayacağını ayni zamanda Nizip yolundan geçiş köprüsü yapacağını söyledi ve Sn. Başkanımızı bu projeleri, kooperatif olarak bizleri mutlu etti etti.

Başkan ARIKÖK Arıl yolundan BUSEM’e yol bağlantısı talebinde bulunduğunu ve bu talebimizide araştırıp kimseyi madur etmeden duruma bakacağını söyledi. Kooperatif İşlerimizin çok hızlı ve sorunsuz ilerlediğini, güçlü bir ekip olduğunuzu söyledi. Aynı zamanda da Antep fıstık rekoltesi hakkında fikir alışverişinde bunululdu ve fıstığın daha iyi yerlere gelebilmesi için ne gibi çalışmalar yapabiliriz diye fikir alış verişinde bulunuldu.

BÜLTEN