Geçen sezonun iskelet kadrosunu bozmayan ve yaptığı nokta transferlerle bu sezon da ligde iddialı bir kadro oluşturan Bordo – Mavili ekip sahaya indi.

Teknik direktör Salih Karalar nezaretinde yeni sezonun startını veren Gaziantep Ankasspor, hazırlıklarına tam kadro başladı.

Kurban kesildi

Gaziantep Ankasspor sezonun ilk antrenmanına kurban keserek çıktı. Yeni sezon da sakatlıkların yanı sıra kazalardan ve belalardan uzak kalabilmeleri adına adak kesen bordo mavili ekipte futbolcular dualar etmeyi de ihmal etmedi.

Gaziantep’i temsil edeceğiz

Yeni sezonun hayırlara vesile olmasını dileyen Gaziantep Ankasspor kulüp başkanı Alaettin Atalar, “Umut ediyorum bu sezon kazalardan ve sakatlıklardan uzak kalırız. Geçen sezon bu konularda sıkıntı yaşadık, bir daha yaşamak istemiyoruz.

Bu sezon oturmuş kadromuzla Bölgesel Amatör Liginde Gaziantep’i yine başarılı bir şekilde temsil etmek istiyoruz. Yaptığımız nokta transferlerle daha da güçlü bir kadro oluşturduğumuza inanıyorum.

Yeni sezonun hem grubumuzda ki rakiplerimize hem de Gaziantep amatör liglerinde mücadele eden bütün takımlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” açıklamasını yaptı.