Bordo –mavili ekip, Teknik Direktör Salih Karalar ve yardımcılarıyla yeni sezonda çıtasını yükselterek yoluna devam edecek.

HEDEF 3’ÜNCÜ LİG

Gaziantep Ankasspor, TFF’nin Pandemi sonrasında BAL ligi kararını açıklamasının ardından yönetim kurulunu toplayarak yeni sezonun planlamasını yaptı.

İki sezondur Bölgesel Amatör Ligde üst sıraları zorlayan Bordo – Mavililer, 2020 – 2021 sezonunda hedefini 3’üncü lig olarak belirleyerek kolları sıvadı. Gaziantep temsilcisi öncelikli olarak takımın ana yapısını çok iyi bilen ve BAL ligi tecrübesi olan Teknik Direktör Salih Karalar ve ekibiyle masaya oturdu. Yeni sezonda hedeflerini 3’üncü lig olarak belirlediklerini ve bu doğrultuda teknik ekipten beklentilerin açıklanmasının ardından anlaşma sağlandı.

ATALAR “SPOR ŞEHRİNİN EKSİĞİNİ TAMAMLAYACAĞIZ”

Bölgesel Amatör Liginde geçirdikleri iki sezonda önemli deneyimler kazandıklarını söyleyen Gaziantep Ankasspor Kulüp Başkanı Alaettin Atalar, “Geçmiş yıllarda üst sıralarda yer edinen ve özellikle geçen sezon şampiyonluk hedefine çok yaklaşmışken, bir iki küçük hatalarımızla şansımızı elimizden kaçırdık. Sayın valimiz Davut Gül’ün şehrimizde göreve başlamasından sonra özellikle ‘Spor Şehri Gaziantep’ projesiyle önemli gelişmelere şahit oluyoruz. Gaziantep F.K’nın dışında bu şehrin profesyonrl liglerde başka temsilcisi ne yazık ki bulunmuyor. Bizde bu anlamda Gaziantep’in önemli eksikliğini tamamlamak adına sorumluluk üstlenmeye karar verdik ve hedefimizi 3’üncü lig olarak belirledik. Bu doğrultuda da hem kulübümüzü hem de ligimizi iyi tanıyan Salih Karalar ile yeniden anlaşarak ilk adımımızı attık. Hem kulübümüz hem de şehrimiz adına hayırlı olsun” açıklamasını yaptı.

KARALAR “SORUMLULUĞUMUZU BİLİYORUZ”

Yeni sezonda kendisine ve ekibine güvenerek bir kez daha görev veren başta kulüp başkanı Alaettin Atalar olmak üzere yönetim kuruluna teşekkür eden Gaziantep Ankasspor Teknik Direktörü Salih Karalar, “Bölgesel Amatör Ligde geçen iki sezonun aksine bu sene oldukça farklı bir hedef doğrultusunda yola çıkacağız. Gaziantep şehrine ve Ankaspor kulübüne olan sorumluluğumuz arttı. Türkiye’nin en büyük illeri arasında yer alan Gaziantep’e sadece bir profesyonel takımın olması önemli bir eksikliktir. Bu zamana kadar bütün taleplerimizi yerine getiren yönetim kurulumuzun belirlemiş olduğu 3’üncü lig hedefi doğrultusunda oyuncu kadrosunu oluştururken hata yapma şansımızın olmadığını da biliyoruz ve bu doğrultuda çalışmalar yaparak Ankasspor’u layık olduğu 3’üncü lige taşımak istiyoruz” diye konuştu.