Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, AK Parti Şahinbey Teşkilatı ve meclis üyeleri Türkiye’de bir ilke imza atarak 115 haneye çat kapı ziyaret gerçekleştirdi. 3x30 projesi ile 3 kişiden oluşan 30 ayrı grup oluşturan AK Parti Şahinbey, her grubun aynı gece 3 ziyaret gerçekleştirip vatandaşın sorunlarına kulak verdi ve her eve Kuran-i Kerim, Türk Bayrağı ile 100 gr kahve hediye edildi.

AK PARTİ ŞAHİNBEY’DEN ÇAT KAPI ZİYARETİ

Ak Parti Şahinbey İlçe teşkilatı, Türkiye'de bir ilke imza atarak, 3 kişiden oluşan 30 ayrı grupla her bir grup aynı gece 3 ayrı eve ziyarette bulunuyor.

3×30 projesi kapsamında ana kademe, gençlik kolları, kadın kolları, meclis üyeleri, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoglu'nun katılımları ile aynı anda önceden bilgi vermeksizin tespit edilen evleri ziyaret ediyor. Bu kapsamda, Çağdaş mahallesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın selamıyla 115 evi çat kapı ziyaret edildi.

Ziyarette, vatandaşların sorunları dinleyen ekipler, varsa mahallenin ve ailesinin sorunlarını dinleyip çözüm için ilgili makamlara iletiyor. Her eve hediye olarak Kuran-i Kerim, Türk Bayrağı ile 100 gr kahve ikram ediliyor.

Projenin amacı ise, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın arzusu doğrultusunda hükümetin ve belediyelerin hizmetlerini anlatarak çalmadık kapı, dokunulmadık gönül kalmamasını sağlamak.

HABER MERKEZİ