İl binasında gerçekleştirdiği basın toplantısıyla yeni yönetim üyelerini açıklayan Özkeçeci, 'Yeni icra kurulu şehrimize ve ülkemize hayırlı olsun. 2023 hedeflerimize, inandığımız yolda yürümeye devam edeceğiz' dedi. Büyük Kongrenin ise 24 Martta gerçekleşeceğini belirten Özkeçeci, 'Gaziantep'imiz ve ülkemiz için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Yerelde Gaziantep, ülkemiz ve genelde ümmet için çalışma yapacağız' dedi.

YERELDE GAZİANTEP, ÜLKEMİZ VE GENELDE ÜMMET İÇİN ÇALIŞMA YAPACAĞIZ

İl Binasında düzenlenen basın toplantısıyla yeni yönetimini açıklayan Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Eyüp Özkeçeci, '3 Şubat günü Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle üçüncü dönem İl Başkanlığı görevini tekrar devraldım. Gaziantep'imiz ve ülkemiz için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Yerelde Gaziantep, ülkemiz ve genelde ümmet için çalışma yapacağız. 50 Asıl Yönetim Kurulu üyemiz ve 25 yedek üyemiz var. İl Disiplin Kurulu 5 asıl, 5 yedek, İl Parti İçi Demokrasi ve Hakem Kurulu 3 asıl ve 3 yedek olmak üzere 90 kişiyiz. Gaziantep'te bu 90 kişi, kendi bölgelerinde, çevrelerinde kıymetli, bulunduğu bölgeye değer katan kişilersiniz. Bölgesinde karşılığı olan, sözü dinlenen, bizim için Akil insanlardır' dedi.

'BÜYÜK KONGRE 24 MART'TA YAPILACAK'

Büyük Kongrenin ise 24 Martta gerçekleneceğini belirten Özkeçeci, 'İnşallah 24 Şubat günü Türkiye'de 81 İlimizin kongresi tamamlanmış olacak. 24 Mart günü de Büyük Kongremiz Cumhurbaşkanımızın katılımıyla gerçekleştirilecek. Her hafta sonu Cumhurbaşkanımızın yaptığı açılışlara gidiyoruz. Genel Başkanımızın süratine bizler yetişemiyoruz. Haftanın yalanları isimli çalışmalarımız ile yalanları ortaya koyuyoruz. Vatandaşlarımız da doğruları buradan görüyorlar. Biz her zaman doğrudan yanayız' diye konuştu.

AK Parti Gaziantep İl Yürütme Kurulu listesindeki isimler şu şekilde;

27