Sağlık çalışanlarının tüm dünyanın mücadele ettiği virüs salgınına karşı yoğun mesai harcadığını belirten Türk-İş Gaziantep İl Temsilcisi M. Akif Sarıca, Sağlık çalışanlarına 3600 ek göstergenin verilmesinin tam zamanı olduğunu belirtti. Sarıca, “Sağlık çalışanlarımız şuanda mesai mefhumu gözetmeksizin özveriyle çalışıyorlar.

Tüm Türkiye olarak da 3 gün boyunca sağlık çalışanlarımızı alkışladık. Bu güzel ancak sadece manevi destek yetmez. Bugün virüs salgınına karşı yoğun bir mesai harcayan sağlık çalışanlarımızın maddi ve manevi olarak rahatlaması çok önemli. Bundan dolayı sağlık çalışanlarımıza 3600 ek göstergenin verilmesinin tam zamanı olduğunu düşünüyorum” dedi.

Sağlık çalışanlarını sadece alkışlamak yetmez, 3600 ek gösterge de verilmeli

SAĞLIK ÇALIŞANLARINA 3600 EK GÖSTERGENİN VERİLMESİNİN TAM ZAMANI

Tüm dünyaya yayılan Corona virüsü salgınına karşı Türkiye’de bir taraftan olağanüstü önlemler alınmaya devam ederden diğer taraftan sağlık çalışanları da gece gündüz çalışarak corona virüs salgınına karşı mücadele veriyor. Türkiye’de coronavirüse karşı yoğun mesai harcayan sağlık çalışanları için 3 gece alkışlı destek kampanyası düzenlendi. Sağlık çalışanlarının tüm dünyanın mücadele ettiği virüs salgınına karşı yoğun mesai harcadığını belirten Türk-İş Gaziantep İl Temsilcisi M. Akif Sarıca, Sağlık çalışanlarına 3600 ek göstergenin verilmesinin tam zamanı olduğunu belirterek, “Sağlık çalışanlarımız şuanda çok yoğun, stresli ve fedakârca mesai mefhumu gözetmeksizin gece-gündüz demeden özveriyle çalışıyorlar.

Cumhurbaşkanımız daha önceden bahsettiği 3600 ek göstergenin şuanda fedakârca çalışan sağlık çalışanlarımıza verilmesi sağlık çalışanlarımıza maddi ve manevi destek olacaktır. Tüm Türkiye olarak 3 gün boyunca mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan sağlık çalışanlarını alkışladık. Bu güzel ancak  sadece manevi destek yetmez. En azından maddi yönden de bir katkı sağlayacak 3600 ek göstergenin verilmesinin iyi olacağını düşünüyorum. Bunu fırsatçılık gibi görmeden yapılan fedakarlığın ve emeğinin karşılığını verilmesi olarak görülmesi gerekiyor. Bugün bu zor süreçte hayatlarını tehlikeye atarak gece gündüz özveriyle çalışan sağlık çalışanlarımızın maddi ve manevi olarak rahatlaması çok önemli.

Sağlık çalışanlarından  daha iyi hizmet bekliyoruz tüm kamuoyu olarak ama sağlık çalışanlarımızın maddi ve mani rahatlamaları lazım. Bundan dolayı sağlık çalışanlarına 3600 ek göstergenin verilmesinin tam zamanı olduğunu düşünüyorum” dedi. BAHRİ UÇAR